Tak fordi du kigger ind hos I LOVE GREEN!

Gennem vores daglige valg, kan vi ved fælles hjælp skabe en positiv omstilling til gavn for miljøet, naturen og fremtidige generationer!

Vi har bare brug for, at virksomheder tilbyder bæredygtige alternativer, så vi nemmere kan ændre vores forbrugsvaner. For vi kan alle gøre lidt gennem en bevidst ændring af vore vaner med daglige brugsting.

For det betyder noget, at du medbringer din egen vandflaske, du kan fylde op, som du kommer frem i stedet for at købe en flaskevand. På den måde sparer dit valg kloden for 900 gange mere CO2.

Det betyder også noget, at du medbringer din egen to-go kop, når du er på farten og trænger til en god kop kaffe! Hver dag bliver der smidt millioner af engangskopper ud verden over, og hver gang du husker din egen kop, sparer du en kloden for en.

Det betyder også noget, at du vælger sprøjtegifte fra i dit valg af tekstiler og økologiske produkter, for det beskytter vores drikkevand!

Derfor har jeg skabt I LOVE GREEN – living & caring, så du nemmere kan tage det bedste valg i forhold til miljøet, dig selv og de mennesker, du holder af. Det valg kan sagtens både være bæredygtigt og lækkert, så du kan forkæle dig selv, vennerne, værtinden eller svigermor med en lækker brugsting.


Alle varerne i shoppen er:

  • Det bedst alternativ til uundværlige brugsting, vi alligevel bruger i det daglige.
  • Økologiske produkter med GOTS eller Ecocert certificeringer – fri for pesticider og parabener, så vidt muligt plastfri, cruelty free, vegan samt fairtrade producerede under ansvarlige forhold.
  • Hellere lokalt end globalt produceret for at reducere transport og CO2 udledningen – det kan være en udfordring, men vi forsøger hele tiden at lade hensynet til klimaet vinde!
  • Kvalitetsting fremfor kvantitet i en fusion af skønhed og håndværk, der er æstetisk i designet. De er valgt til at kunne holde i LANG tid!

Hver gang du tager et bæredygtigt valg og støtter vores shop, danser vi en jubeldans, fordi vi bliver så glade på miljøets vegne og lykkelige, fordi du støtter bæredygtig iværksætteri.

 

Cirkulær økonomi og FN´s Verdensmål!

Vi arbejder hos I LOVE GREEN – living & caring for ansvarligt forbrug og at reducere affald mest muligt – for vi tænker i cirkulær økonomi og FN´s Verdensmål. Ansvarlig produktion, rent vand, et sundt miljø til lands og til vands, lighed og ligestilling – vi bifalder det hele, for der er så meget godt at passe på, og vi vil gerne gøre det lettere at passe på vores smukke klode!

Derfor undgår vi så vidt muligt plastik og vælger i stedet produkter og emballage, der kan komposteres eller kildesorteres. Vi fravælger overflødig indpakning og sender gerne dine varer i genbrugsemballage, der godt kan holde til en tur til. Dine varer er lige lækre af den grund!

Vi gør os stor umage med at udvælge produkter og leverandører, som tager bæredygtighed alvorligt. Har du idéer til varer eller laver du selvbæredygtige produkter, hører vi gerne fra dig!

 

De grønneste hilsner fra,

Pia Nathalie Skødt Christensen

 

I LOVE GREEN – living & caring,

Lækker livsstil på en grøn planet!