Velkommen til I LOVE GREEN!

Jeg hedder Pia Nathalie Skødt Christensen, og jeg tror på, at vi alle ved fælles hjælp, og daglige skridt kan skabe en positiv omstilling til gavn for miljøet, naturen og fremtidige generationer!

Derfor har jeg skabt I LOVE GREEN – living & caring, så du nemt kan tage det bedste valg i forhold til miljøet, dig selv og de mennesker, du holder af. Det valg kan sagtens være både bæredygtigt og lækkert, så du kan forkæle enten dig selv, vennerne, værtinden eller svigermor.


Alle varerne i shoppen er:

  • Det bedst alternativ til uundværlige brugsting, vi alligevel bruger i det daglige.
  • Økologiske med GOTS eller Ecocert certificeringer – fri for pesticider og parabener, plastfri, cruelty free og gerne veganske samt fairtrade producerede under ansvarlige forhold og gerne så lokalt som muligt.
  • En fusion af skønhed og håndværk, forarbejdet med omhu.

Ud over de nyproducerede varer, kan du også finde upcyclede gaveidéer på shoppen. I LOVE GREEN har tilknyttet nogle dygtige kvinder, der både kan sy, strikke og designe. Det har udviklet sig til et kreativt samarbejde, hvor der hele tiden arbejdes med nye idéer.

 

Emballage

Hos I LOVE GREEN – living & caring arbejder vi for reducering af affald – helst Zerowaste og i cirkulær økonomi. Derfor undgår vi så vidt muligt plastik og vælger i stedet emballage, der kan komposteres eller kildesorteres. Vi fravælger overflødig indpakning og genbruger gerne emballage, der godt kan holde til en tur til. Dine varer er lige lækre af den grund!

 

Troværdighed

Vi gør os stor umage med at udvælge produkter og leverandører, som tager bæredygtighed alvorligt. Det er vigtigt for os, at du kan se, hvordan produkterne er kommet til verden, så hvis der er noget du er i tvivl om, skal du endelig kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig

De grønneste hilsner fra,

Pia

I LOVE GREEN – living & caring,

For livsnydere med omtanke for miljøet