Bestilling
Når du har bestilt en vare hos os, er der først indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os.

 

Pris og betaling
Alle priser er inkl. 25% moms og ekskl. porto/levering.

Fragt uden omdeling Kr. 39,00
Fragt med omdeling Kr.  49,00

De kontooplysninger, du indtaster ved køb af varer, behandles krypteret gennem betalingstjenesten Nets-/SSL.

I Love Green skal bruge dit navn, leveringsadresse, e-mail adresse og telefonnummer for at kunne udføre din ordre. Når du bestiller for første gang, oprettes du som kunde i vores kundebase. Du kan senere logge ind og bestille ved brug af dine kundeoplysninger. Denne information behandles fortroligt og gives ikke til tredjemand.

 

Levering
Vi leverer med GLS, og når du bestiller en vare, kan du vælge, om du vil modtage dine varer med- eller uden omdeling. Vi gør alt, hvad vi kan for at levere til dig så hurtigt som muligt, og det vil tage 1 – 3 hverdage for forsendelser indenfor Danmarks grænser.

 

Returnering
Vi giver 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager dine varer. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen samt i original emballage med originale tags og mærker. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Betaling for returnering af pakken er for købers regning, og pakken skal sendes direkte til vores adresse.

Returadresse:
I Love Green
Lyngsbækvej 3
8930 Randers NØ

 

Uafhentede pakker
Hvis pakken ikke har korrekte adresseoplysninger, eller hvis den ikke er blevet afhentet på posthuset, vil du modtage en mail fra os. Hører vi ikke fra dig inden 8 dage, vil vi trække administrations- og leveringsomkostninger fra ordrebeløbet og sætte resten ind på din konto.

 

Forbehold for prisfejl og udsolgte varer
Vi tager forbehold for evt. fejl i beskrivelser og priser. Og vi tager forbehold for, at varen kan være udsolgt. I begge tilfælde informerer vi dig naturligvis om, at vi ikke er i stand til at ekspedere din ordre.