Coffe 2 Go

Coffee 2 Go

Nu skal man jo ikke bare kører i bil for sjov, men det må gerne være sjovt at køre bil! Så hvis man alligevel skal på tur, kan man lige så godt gøre lidt ud af det.

Jeg elsker Coffee To Go. Det er bare så hyggeligt, og hvad enten du har kaffen med hjemmefra eller du køber på en tankstation, er et syltetøjsglas med skruelåg helt perfekt. Låget er ikke helt så fancy som på et éngangsbæger, men hvem gider egentlig drikke kaffe af en plastik-tud-kop. Det er en forkert fornemmelse og en dårlig opfindelse.

Syltetøjsglasset bliver varmt, men det er der råd for. Et lille hæklet cover af bomuldsgarn. (Jeg har brugt nogle rester) Det holder kaffen varm og du brænder ikke dine fingre.

  Coffee To Go  fullsizeoutput_ab9

Hvis du er typen, der har plads til lidt af hvert i din taske, kan du måske også få plads til bare et lille syltetøjsglas. Sejt at flashe det til forældremøder på skolen, eller andre steder, hvor du ved kaffen bliver serveret i engangskopper. Jeg er sikker på, at nogle vil synes det er lidt sært, mens andre synes det er et fint alternativ til plastik. De har bare ikke selv tænkt på det som en mulighed.

 


 Opskrift på hæklet cover

  • Start med at lav en magisk ring, og hækl 6 fm ned i ringen. (Hvis du ikke kender den magiske ring, kan du evt.find instruktion på You tube.)
  • Hækl nu 2 fm i hver maske rundt (12)
  • Hækl nu ” 1 fm i første maske, og 2 fm i næste” Gentag omgangen rundt (18)
  • Hækl nu ” 1 fm i de næste 2 masker, og 2 fm i næste ” Gentag omgangen rundt (24)
  • Hækl nu ” 1 fm i de næste 3 masker, og 2 fm i næste ” Gentag omgangen rundt (30)
  • Hækl nu ” 1 fm i de næste 4 masker, og 2 fm i næste ” Gentag omgangen rundt
  • Hækl nu ” 1 fm i de næste 5 masker, og 2 fm i næste ” Gentag omgangen rundt (42)
  • Du fortsætte med flere omgange med udtagninger, hvis bunden endnu ikke er stor nok. Når bunden har en passende størrelse, skal du blot fortsætter på samme måde, men uden udtagninger, indtil højden passer til dit glas.

 

Share your thoughts